Zelf importeren bij RJ

Naar jarenlange ervaring met het importeren van modern en classic muscle cars , weten wij als geen ander om deze zo goed en snel mogelijk te importeren als geen ander.
zonder extra hoge kosten en lange wachttijden.

In vele gevallen van bedrijven die een EU type goedkeuring aanbieden is meestal een lange en dure lijdensweg om een auto te importeren. Er zijn dan vaak een hoop nodige aanpassingen die meestal naderhand weer terug gedraaid moeten worden om de originaliteit van de auto te behouden. Deze aanpassingen zijn in 99% van de gevallen niet toegestaan, denk dan afwijkende banden, velgenmaten, een aangepaste uitlaatsysteem, luchtfilter , superchargers, tuningen en ook een belangrijk ding de verlichtingen!

Dit zijn meestal de grootste problemen bij het invoeren van de wagens die buiten de Europese unie komen.

Er word dan om originele onderdelen gevraagd om ze dan goed te kunnen keuren, vervolgens om een simpele keuring te krijgen waarbij de oude aanpassingen in Nederland wel weer toegestaan zijn.

Veelal word je dan weer flink op kosten gejaagd aan onnodige aanpassingen en onderdelen. Hierdoor ben je al gauw enkele duizenden euro’s kwijt

Deze vervelende dingen hebben meestal cyclussen van 4 tot 6 maanden dus een hoop ongemak, hoge kosten en lange wachttijden.

Wij als RJ bieden aan om voor de zelf importerende consument / bedrijf het kentekenproces volledig uit handen te nemen. Het importeren uw auto dat makkelijk, efficiënt en snel word geregeld zonder al te hoge kosten.

In beste gevallen hebben wij een EU type goedkeuring binnen 3 werkdagen fysiek aanwezig voor een auto buiten de EU.

Daarbij zijn de aanpassingen die hierboven vermeld staan als verplicht , voor ons geen probleem. Wij kunnen deze importeren zonder al te veel poespas, onnodige aanpassingen en dure onderdelen die na keuring niet meer nodig zijn.

Wij zijn een erkend bedrijf en volgen de lijnen van de Europese unie en die van de RDW voor de import van uw auto .

Ook verzorgen wij de bpm taxatie dat door de belastingdienst erkende taxatie word afgegeven. Niet te vergeten verzorgen wij ook de invoer bij de RDW.

Wij regelen het complete traject vanuit container tot kenteken/apk voor een gunstige prijs en zonder te lang wachten op uw bolide.

Ook verzorgen wij voor u de eventuele transporten, aankoopkeuringen en inklaren en title processen vanuit heel Europa en de rest van de wereld. Dit doen wij zodat u onbezorgd van uw bolide kunt genieten zonder al te lang te wachten.

Heeft u een auto die een EU type goedkeuring nodig heeft of een compleet traject ?
Vul hiernaast dan uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk met u contact op voor een vrijblijvende offerte .

Voor een vrijblijvende offerte